Termeni si Conditii

  • Compania JARR, activează in stricta conformitate cu legislația in vigoare, vizănd comercializarea producției pirotehnice: Lege nr.143 din 17.07.2014 (privind articolele pirotehnice)
  • Aducem respectuos la cunoștința persoanelor care nu au atins vărsta de 18 ani, ca comercializarea producției pirotehnice se realizează in prezența unui adult.
  • Suntem deschiși pentru a oferi toata informația clienților noștri la utilizarea corectă a focurilor de artificii ,oferind si instrucțiuni scrise pentru fiecare produs în parte.
  • Focurile de artificii de la JARR sunt importate din Europa și insoțite cu certificate de conformitate, eliberate de Institutul National de Metrologie și Certificare.
  • Compania noastră pune la dispoziție transport specializat pentru livrarea către clienți in raza or.Chișinau,iar pentru clienții angro-livrarea se efectuează în toată țara.

 

Pentru orice informație invităm clienții noștri sa ne contacteze la numerele indicate pe site. Iar noi ne propunem sa mărim familia noastră de clienți fideli,care ne urmăresc la fel și pe pagina de

Facebook, Instagram, dar și ne viziteaza la magazinul din strada Alexandru cel Bun 15 or. Chișinău.

Cu respect: echipa JARR

Date de contact
Magazin
map Chisinau, str. Alexandru cel Bun 15
Angro